Florida

WIE GAAT MEE MET REISLEIDER EDDY NAAR

F l o r i d a    


Reisleider Eddy

        
OPGELET !!!!        GEEN SINGLETOESLAG VOOR ALLEENSTAANDE SENIOREN IN HOTEL BEST WESTERN ORLANDO (of gelijkwaardig hotel)

12 daagse rondreis FLORIDA :   vertrek op maandag 17 juli 2023

Eddy was de afgelopen 20 jaar 31 keer op reis in Florida. Ik wil met een beperkt aantal personen nog eens terug als reisbegeleider en chauffeur van een minivan met minimum 8 en maximum 10 personen ( allemaal Senioren ) Ik ga dit helemaal doen op mijn manier , d.w.z. met genegenheid , een beetje vaderlijk en vooral mijn senioren laten genieten van een onvergetelijke rondreis door de Sunshine-State. Hierbij ons reisprogramma en Hotelkeuze ( allemaal rechtstreeks gereserveerd met mijn persoonlijke contacten in Florida.)

Hierbij het volledige reisprogramma :

Maandag 17 juli 2023:
Samenkomst in Zaventem en vertrek naar Orlando. Eddy wacht u op in de luchthaven van Zaventem , check-in en vertrek met United Airlines naar Washington en verder door naar Orlando. Ophalen van de minivan (14 personen ) en transfer naar ons Hotel Best Western International Drive  Mooi Hotel centraal gelegen voor bezoek van alle parken en bezienswaardigheden .Check-in en overnachting. Wij verblijven hier in kamer met continentaal ontbijt. Alle kamers hebben 2 grote tweepersoonsbedden van 2 m op 2m . De directeur van dit Hotel is reeds jaren een zeer goede vriend.

Maandag  17 juli 2023  tot en met vrijdag 21 juli 2023
verblijf in dit Hotel voor overnachting en continentaal ontbijt

Dinsdag 18 juli 2023 : lange vlucht gehad en even pauzeren.
Continentaal ontbijt en daarna gaan wij op verkenning en bezoeken Gaterland Zoo en de Floridamall.

 Woensdag 19 juli 2023  : volledige dag bezoek aan Cypress Gardens + Legoland , in één woord prachtig stukje aangelegde natuur en shows om van te smullen. Steden zoals Parijs en New York kan je bewonderen in legoblokjes. Inkomticket inbegrepen

Donderdag 20 juli 2023  : volledige dag bezoek aan Disney World
Magic Kingdom  : alle shows inbegrepen inbegrepen. Een heerlijke dag om te genieten van al het moois in het echte Disney-concern .alsook gaat Eddy als enige reisbegeleider u rondleiden in dit overweldigende park van fantasie en jeugdherinneringen, alsook  adembenemende shows. Ook de parade van alle Disney figuren  is inbegrepen  ( In de namiddag  en nog eens s’avonds met ontelbare lichtjes in Mainstreet.) Eddy is de enige gids die u een ganse dag gaat begeleiden op een rustige seniorenmanier met bezoek aan zoveel mogelijk attracties.
Inkomticket inbegrepen.
Inkomticket niet inbegrepen. ( Kunnen juliie ter plaatse reserveren ).

Vrijdag 21 juli 2023  : continentaal ontbijt in het Hotel en vertrek met onze minivan naar Cape Canaveral .. Hier aangekomen gaan wij inchecken voor de cruise van 4 dagen naar “ De Bahamas “ U mag het schip : Mariner of the seas  van de rederij Royal Carraiben  betreden vanaf 12 uur s ‘middags . Dus middagmaal aan boord van het schip.
Wij verblijven in een buitenkajuit in vol pension. De dranken zijn niet inbegrepen. De taxen en de fooien gedurende de cruise van 4 dagen zijn inbegrepen .

Vrijdag 21 juli 2023 tot en met maandag 24 julil 2023
Wij verblijven  op ons schip voor bezoeken aan Nassau ( hoofdstad Bahamas ) wandeling in het stadje met Eddy inbegrepen .Ook bezoek aan de Coconut eilanden onderweg.


Fantastisch cruise schip : Mariner of the seas …..

     
Restaurant op het schip                         Buitenhut met balkon

Maandag 24 juli 2023
Aankomst en ontscheping in Cape Canaveral in de voormiddag. Ontbijt aan boord van het schip. Daarna rijden wij naar Space Center John Kennedy voor een volledig bezoek. De 2 films Max zijn niet te missen in 3 dimension. Een prachtige herinnering aan het Apollo- projekt met alle raketten en shows in dit onvergetelijke park. Indrukwekkend is een begraafplaats met de namen van de astronauten. In de late namiddag transfer naar ons zelfde Hotel Best Western in International Drive.
Inkomtiket inbegrepen

Dinsdag 25 juli 2023 .
Volledige dag bezoek aan EPCOT CENTER
Echt waar het allermooiste plekje in Florida. Een wereldtentoonstelling met 12 paviljoenen en attracties . Hier moeten wij heel wat landen bezoeken De voornaamste landen zijn : Canada – U.S.A. – Frankrijk – China – Mexico –Duitsland- Italie en Noorwegen . Prachtig aangelegd park met bloemen en planten en de attracties zijn wereldwijd bekend. Dit park is zeer sterk aan te bevelen. S’avonds om 21 uur het meest spetterede vuurwerk dat u nog nooit hebt gezien. De locatie is het grote meer aan de paviljoenen.
Inkomtiket niet inbegrepen ( Kunnen jullie ter plaatse reserveren ).

Woensdag 26 juli 2023
Volledige dag bezoek aan Universal Studios
Voor alle filmliefhebbers de moeite waard. Vele films worden uitgebeeld met shows en ook de Doobie brothers en hun muziek kunnen jullie live bewonderen.Wij hebben een hele dag nodig om dit park te bezoeken. Eddy zal u zoals steeds begeleiden in dit menselijk groot park.
Inkomtiket inbegrepen

Donderdag 27 juli 2023
Laatste dag in ons Hotel met continentaal ontbijt.
Transfer naar de luchthaven van Orlando en vlucht naar Brussel met een tussenstop in Washington. Vertrek s’avonds naar Brussel.

Vrijdag 28 juli 2023
Aankomst in de vroege morgen in Zaventem . ( rond 09.00 uur )

 Opgelet !!! Gedurende  ons 7 daagse verblijf in Orlando ( Hotel Best Western Hotel ) lunchen wij s’middags in de parken voor weinig dollars en s’avonds rijdt Eddy met jullie naar diverse gekende restaurants voor het avondmaal. Jullie zullen verstomd staan van de prijs en de kwaliteit van deze restaurants.Een volledig avondmaal met saladebar + drank hebt U al voor 30 dollar per persoon. Sizzlers + Ponderosa zijn een paar bekende namen.


Ons Hotel Best Western International drive

Even belangrijke informatie

 1. Voorschot wordt betaald voor eind april 2023 ( 600 € )
 2. Saldo wordt betaald voor eind juni 2023
 3. De 4 daagse cruise in volpension is inbegrepen
 4. Iedereen heet een buitenkajuit met venster.
 5. Eddy zal u de algemene informatie Florida bezorgen via e-mailadres over deze reis met betrekking tot : dollars-verzekering-kledij-weer-restaurants-excursies – cruise-reisdokumenten-esta – formulier voor de U.S.A-reis en annulatieverzekering. enz
 6. Esta formulier is nodig voor iedereen voor het betreden van de U.S.A Dit formulier zullen wij invullen voor onze klanten en meebrengen naar de luchthaven in Zaventem bij vertrek.. ( prijs is 22 € per persoon )
 7. De alleenstaande personen betalen geen toeslag in ons Hotel in Orlando maar wel op de cruise.
 8. Zoals gemeld …er kunnen maar 10 personen mee……
 9. De eerste tien personen die zich melden gaan uiteraard mee. Indien er meer dan 10 personen zijn zullen wij een grotere autobus gebruiken
 10. U kan inschrijven voor deze reis tot 30 januari 2023.

Prijs voor deze uitzonderlijke seniorenreis is : 

2.675 €  per persoon in een dubbele  kamer
Inschrijven voor deze mooie seniorenreis kan tot eind april 2023

Singelsupplement voor alleenstaande personen :
In ons Hotel Best Western in Orlando International Drive is er geen supplement te betalen. Op de cruise is dit wel het geval . Ik heb van de rederij verkregen dat het normale supplement van 570 € terug gebracht word naar 320 €

Supplement singel op het schip is : 320  €
Dus de alleenstaande personen kunnen mee voor  2.995  €

Inbegrepen in onze prijs :

 1. Vliegtuigticket Zaventem – USA – Zaventem .
 2. Alle Hotels vermeldt in ons programma ( kan wijzigen maar dan naar een zelfde categorie of beter )
 3. Continentaal ontbijt gedurende de ganse rondreis
 4. Cruise van 4 dagen in vol pension
 5. Een minivan van 14 personen voor onze rondrit. Indien meer dan 14 personen zullen wij een grotere bus inzetten.
 6. De gasolina ( benzine) voor ons minibusje
 7. Reibegeleider + gids Eddy gedurende de ganse rondreis.
 8. Alle inkomtikets vermeld in ons programma.
 9. Sommige inkomtikets zijn inbegrepen en anderen niet Ik wil de personen een beetje vrijlaten voor hetgeen zij willen of niet Kunnen jullie ter plaatse beslissen en reserveren.

Niet inbegrepen in onze prijs :

 1. De singeltoeslag alleen op de cruise .( 320 € )
 2. Reis en annulatieverzekering A.B .
 3. Middaglunch en avondmaal
 4. Aanvraag Esta-formulier voor U.S.A ( 22 € per persoon ).

Fijne reis toegewenst !!!!
Eddy Boeckmans
Reisbegeleider + organisator