8 daagse promotiereis Menorca 2024

8 daagse promotiereis senioren naar MENORCA
Een super voordelige aanbieding aan alle vlaamse senioren


Menorca = genieten van rust en kalmte
Heerlijk kennis maken met het meest rustige eiland van “ DE BALEAREN “

Vertrek op vrijdag 18 oktober 2024
Geen singletoeslag voor alleenstaande senioren
Beschikbaar : 8 dubbele kamers en 8 singels

Wij bieden :
– Vlucht heen Brussel- Menorca ( met 1 stop )
– Vlucht terug Menorca -Brussel ( met 1 stop ) Verblijf van 7 nachten in Menorca in Hotel Puerto Ciutadella
– Verblijf in half pension ( ontbijt en avondmaal )
– Alle dagexcursies inbegrepen met middagmaal en dranken
– Begeleiding zoals steeds door Eddy.
Geen singelsupplement te betalen voor alleenstaanden.
– Dranken inbegrepen ( wijn en water )
Menorca is een eilandje om verliefd op te worden. Hoe langer Eddy er naar toe gaat hoe mooier hij dit eilandje vind.. Wat een verschil met Mallorca ! Allemaal lieve mensen , geweldige natuur , inhammetjes en baaitjes waar je nog alleen bent . Op dit eiland geen massatoerisme , wel veel fietsers en wandelaars . Voor hen is dit echt het paradijs. Geen enkele berg op dit eiland ( hoogste heuvel ) is El Torre met een hoogte van 358 meter ) maar wel licht golvend terrein met vele koeien en boeren en boerinnen die hun wereldbekende kaas zelf produceren en verkopen. 2 grote steden Mahon ( hoofdstad ) en Ciutadella ( moorse invloed en prachtige gevels alsook de reinste stad van gans Spanje ) U vind er kleine paardenwegen ( Camino de caballs ) Trouwens het menorcaans paard is het symbool van het eiland .

Ons hotel in Menorca : Hotel Port Ciutadella ****


Supergezellig Hotel met groot zwembad en gratis ligstoelen


Laagbouw ( 2 verdiepingen ) met prachtige slaapkamers

Beschrijving
Samenvatting

Hotel Port Ciutadella is de perfecte plek om te genieten van 4-sterrenaccommodaties in Ciutadella. Dit hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een plezierige vakantie. Wifi beschikbaar, priveparkeren, Wi-Fi gratis beschikbaar, zwembad en sportschool en nog veel meer voorzieningen zijn beschikbaar tijdens je verblijf. Hotel Port Ciutadella is beoordeeld met 4,4 uit 5 en is beoordeeld door 372 gasten.
Hotel Port Ciutadella ligt op 36,0 km van de luchthaven Luchthaven Minorca. Deze 4-sterrenaccommodatie is ideaal voor het verkennen van de beroemdste attracties van Ciutadella. Het stadscentrum ligt op slechts 0,4 km afstand. Dit hotel heeft 50 verschillende kamertypes. We helpen je de beste te vinden, zodat je kunt ontspannen en genieten van je vakantie. Superieure kamers voor onze vlaamse senioren groep Eddy. Hotel Port Ciutadella biedt ontbijt en avondmaal met dranken inbegrepen ( wijn en water ) speciaal voor de groepen van Eddy .
Het inchecken begint om 14:00 en het uitchecken is vóór 12:00.
Hotel Port Ciutadella is een van de meest populaire 4-sterrenaccommodaties in Ciutadella. Reserveer nu voordat het volgeboekt is!

Volledig reisprogramma :
VRIJDAG 18/09/2024
Samenkomst in Zaventem en vertrek naar MENORCA via Madrid . Wij vliegen met Iberia ( lijnvlucht ). Eddy staat u op te wachten in de luchthaven van Madrid bij aankomst van uw vliegtuig uit Brussel. Meteen doorvliegen naar Menorca en Eddy zal u begeleiden . Aankomst in Menorca luchthaven en transfer naar ons Hotel Port Ciutadella **** ( voor onze senioren een luxe hotel ) . De rest van de dag vrij voor iedereen. Avondmaal in ons Hotel ( dranken inbegrepen )

Zaterdag 19/09/2024
Ontbijt in ons Hotel . In de voormiddag een verkenningswandeling met Eddy als gids in het plaatsje Cala Es Porter ( ongeveer 2 uur ) (middagmaal of snack is vrij naar ieders beurs , dus facultatief ) Namiddag vrij voor iedereen. Avondmaal in ons Hotel .

Zondag 20/09/2024
Ontbijt in ons Hotel Vertrek op 09.00 uur met onze vlaamse gids Eddy voor de toer van het eiland. Een volledige dag Menorca verkennen in al zijn aspekten. Vele stops voor fotos ! Middagmaal met dranken inbegrepen .( in een pittoresk restaurant in het dorpje Es Mercadal )
Wij bezoeken : Monte Toro
Op de hoogste berg van Menorca de Monte Toro of El Toro, heb je een waanzinnig uitzicht over het hele eiland. Met helder weer is er zelfs zicht tot het Tramontana gebergte van Mallorca. Op de Monte Toro staat een 17e eeuwse kerk met een beeld van de heilige Maagd Maria met aan haar voeten een stier .
Zie fotos hieronder :

Wij bezoeken : Fornells De prachtige plaats Fornells ligt in het noorden van Menorca tussen Cap de Cavalleria en Port d’Addaia. Het is een rustige plaats, waar men veel respect voor de natuur heeft. De zeer mooie baai van Fornells is zeer geschikt voor vele vormen van watersport. Andere activiteiten in de buurt zijn mountainbiken, paardrijden, golfen, klimmen, zeilen en wandelen. De restaurants in Fornells bieden de meest heerlijke visgerechten in een fantastische ambiance. Aankomst Hotel rond 18 uur Avondmaal met dranken inbegrepen in ons Hotel
Zie fotos hieronder :

Maandag 21/09/2024
Ontbijt in ons Hotel
Om 09.30 uur gaan wij wandelen met Eddy en Olivia (plaatselijke vriendelijke gids ) Wij gaan het vriendelijk stadje CIUTADELLA verkennen in groep . Vele stops om te fotograferen en een hoop informatie van Olivia .Op dit stadje word u allen verliefd !!! Onze excursie eindigt om 13 uur aan de plaza Las Palmeras. Eddy wacht u daar op en wij gaan een typisch gerecht eten van Menorca ( namelijk een bamboli ) Dit gerecht is het nationale gerecht van het eiland samen met een goed glas rode of witte wijn Dit etentje wordt u gratis aangeboden door Eddy ( uw reisbegeleider ) De namiddag houden wij vrij voor plaatselijke bezoeken met thema ( ieder voor zich ) ( Oude gebouwen of typische winkeltjes ) Eddy zal de groep begeleiden naar ons Hotel om 17 uur. Avondmaal in ons Hotel ( dranken inbegrepen )


Stadje Ciutadella en mooie inham van de middellandse zee .

Dinsdag 22/09/2024
Ontbijt in ons Hotel
1 volledige dagexcursie in Menorca met bezoek aan Mahon , Punta Prima en Benibequer. Om 08.45 uur vertrek van onze autobus met Eddy en Olivia voor bezoek aan de hoofdstad Mahon. Vooraleer de stad te verkennen gaan wij 1 uur varen in de langste haven van Europa namelijk die van Mahon ( 6 km lang ) Olivia zal u deskundige uitleg verschaffen over dit interessante eiland en haven Geen bang hebben van zeeziekte want de boot vaart niet in open zee. Daarna stadsbezoek met de openbare vismarkt , alsook de oude wallen rond de stad en bezoek aan de kathedraal Santa Maria , alsook het stadhuis. Wij nemen even de tijd voor een half uurtje rond te juieren in de stad. Daarna een middagmaal in een restaurantje aan de havenpromenade In de namiddag rijden wij nog naar Punta Prima voor een stop en daarna naar Benibequer ( mooiste witte dorpje ) van het ganse eiland. Tijd om fotos te maken en iets te drinken. Eddy gaat daar met jullie wandelen .In de late namiddag terug keer met onze autobus naar ons Hotel voor avondmaal.


Hoofdstad Mahon in al zijn aspecten


Dorpje Benibequer ( om te stelen )

Woensdag 23/09/2024 Ontbijt in ons Hotel .
2 mogelijkheden :
Mogelijkheid 1 : een fietstochtje met Eddy van een hele dag langs de mooie kusten van Ciutadella ( wij stoppen onderweg voor drinken en eten ) Deze fietstocht is facultatief ( prijs naar gelang de deelnemers )Mogelijkheid om fietsen te huren in Ciutadella.
Mogelijkheid 2 : een begeleide wandeltocht met gids Olivia naar een prachtige locatie in Menorca ( een hele dag ) autobus + begeleiding is facultatief .( prijs naar gelang de deelnemers ) Gedurende de wandeling drinken en eten wij iets

Donderdag 24/09/2024
Een volledige dag vrij om te genieten van de zon , de zee en het strand of gewoon helemaal niets doen en lekker uitrusten aan het grote zwembad in ons Hotel.

Vrijdag 25/09/2024
Ontbijt on ons Hotel Laatste ontbijt in ons Hotel Transfer naar de luchthaven van Mahon en vertrek naar Brussel via Madrid met alleen maar goede herinneringen aan dit schitterende eilandje Menorca.

Prijs van deze unieke seniorenreis :
Met de drie excursies : 1.469 € per persoon
Zonder de drie excursies : 1.199 € per persoon
Geen singeltoeslag voor onze vlaamse senioren

Maximum deelnemers : 30 personen

Inbegrepen in onze prijs :
– Vluchten Brussel-Menorca ( heen en terug )
– Hotel Puerto Ciutadella ****
– Reis in half pension
– 3 excursiedagen : vol pension S’ avonds avondeten in ons Hotel met dranken inbegrepen
– Een professionele plaatselijke gids Olivia voor onze groep
– Eddy gaat mee als reisbegeleider
– Een luxe uitgeruste autocar voor 30 personen ( maximum ) Alle excursies en boottochtje inbegrepen
– Geen singeltoeslag voor onze vlaamse senioren

Niet inbegrepen in onze prijs :
– Reis en Annulatieverzekering