10 daagse verblijfsvakantie naar het zonnige eiland LANZAROTE

 

Speciale seniorenactie !!!!
10 daagse verblijfsvakantie naar het zonnige eiland LANZAROTE, Canarische eilanden (met of zonder excursies)
NIEUW : verblijfsvakantie met zekerheid van zon. Aanbieding is : 8 daagse reis en 2 dagen gratis

GEEN supplement singlekamer

Beste senioren !!! tegen deze offerte kan je niet “ neen “ zeggen of beter uitgedrukt :
U kan voor deze prijs niet thuis blijven.
Deze 10 daagse verblijfsvakantie voor de prijs van 8 dagen wordt U aangboden door uw vriend EDDY, die steeds begaan is met het organiseren van groeps – reizen van de vlaamse senioren. U kan kiezen : met of zonder excursies !!!!

Vertrek op : zaterdag 20 april 2024

verblijf in aparthotel : THB TROPICAL ISLAND **** verblijf op basis van all-in…. met dranken inbegrepen.( ontbijt – middag en avondmaal )

Een geweldig rustig Club-Hotel gelegen op loopafstand van de zee !!!!
Verblijf in bungalows ( volledig nieuw) met mooie tuin en planten. Een oase van rust !!! Verblijf in ALL-IN ( ontbijt -middagmaal en avondmaal )
Alle dranken inbegrepen van 11 uur tot 23 uur.
Verblijfsprogramma met of zonder excursies !!!!!

Dag 1: zaterdag : 20/04/2024
Vertrek in Zaventem airport naar Arrecife (eiland Lanzarote).
Aankomst in Arrecife en transfer naar Hotel Tropical Island ****, gelegen in Playa Blanca in het zuiden van het eiland. Zeer mooie locatie. Je verblijft in volledig ingerichte appartementjes met: bad of douche, wc, keukentje en living en terras.
Check in hotel en kamerverdeling. Bij aankomst is er een welkomsdrink in de bar van het hotel, u aangeboden door Eddy Boeckmans van B Travel. Bespreking en uitleg van het programma van de ganse week.
Avondmaal en overnachting.

Dag 2 : zondag :21/04/2024 excursie nummer 1:
Een ganse dag op excursie naar : Yaiza + zoutmijnen
Na het ontbijt rijden wij naar de zuidkust van Playa Blanca tot aan de vuurtoren. Een kleine stop voor een paar fotos en dan door naar Timanfaya. Het meest interessante vulkaangebied van het eiland. Cesar Manrique noemde dit gebied : Het duivelsgebied . Hij heeft een duiveltje ontworpen dat je overal in dit gebied tegen komt. Met een speciale autobus gaat u rijden en genieten van indrukwekkende beelden van 39 vulkanen die momenteel niet in werking zijn . Een prachtig kleurspel van vulkanen die mekaar bijna raken.Uitleg in het Engels en Frans en Spaans.
Daarna rijden we verder naar het cultureel centrum met een tentoonstelling met foto’s en video’s van de uitbarstingen in 1735 tot 1739 Ook beleef je hier de geluiden van een vulkaanuitbarsting . .

Daarna gaan wij middagmalen in een door Eddy gekozen restaurantje op de burenbuiten , namelijk in het dorpje Uga. ( middagmaal met dranken inbegrepen ) In de namiddag rijden en bezoeken wij nog de Fundacion de Cesar Manrique , Dit is zijn prachtig huis gebouwd in een lavastroom. Dit mag je absoluut niet missen.
Prijs van deze excursie : 85 € per persoon (middagmaal en inkom inbegrepen )

Maandag : 22/04/2024 vrije dag voor iedereen
Dinsdag : 23/04/2024 vrije dag voor iedereen
Woensdag 24/04/2024 Excursie nummer 2 :

Uw reisleider organiseert een excursie van 1 volledige dag naar het eiland Fuerteventura.
Overtocht met de ferry van Lanzarote naar Fuerteventura. Volledige dag met bezoek aan de haven Puerto Corralejo in Fuerteventura en natuurgebied El Cotillo met wandeling. Daarna verder naar het hoogste punt van Fuerteventura met indrukwekkende vergezichten om daarna aan te komen in Betancuria. Dit is het mooiste bergdorpje van het eiland met prachtige ligging en met een verhaal van de Madonna en de bergbewoners Rond de middag rijden wij naar het dorpje Antigua voor ons heerlijk middagmaal . Middagmaal in een typisch plaatselijk restaurantje met alles erop en erbij. (Dit restaurantje zijn reeds jaren goede vrienden van Eddy) Een eenvoudige Canarische familie die voor ons een menu klaar maakt om je vingers van af te likken. In de namiddag een panoramische tocht langs de hoofdstad Puerto del Rosario om dan aan te komen aan de allermooiste witte stranden van gans Europa (vergelijkbaar met de stranden van de Caraiben) Het is het enige eiland, in groot contrast met Lanzarote, waar zo mooie wijdse en uitgebreide stranden aanwezig zijn. Er is tijd om te zwemmen voorzien. Wandeling in Puerto Corralejo en vertrek van de ferry voor een half uurtje varen naar Lanzarote.

Facultatieve Excursie : met de ferry naar Fuerteventura + 1 volledige dag excursie + middagmaal : prijs : 95 € per persoon

Donderdag : 25/04/2024 vrije dag voor iedereen

Vrijdag : 26/04/2024 Excursie nummer 3 :
Na het ontbijt vertrekken we met de minibus naar het beschermde landschap van La Geria ( de wijnoogst van Lanzarote )Op onze weg komen wij aan het monument van de boeren , ook ontworpen door Cesar Manrique Een kleine stop voor een foto en dan verder naar de wekelijke en interessante markt van Tequise . Hier hebben wij de tijd om de markt te bezoeken ( 1 uur en half ). Ik denk dat jullie nog nooit zo een uitgebreide markt hebben gezien , zowel toeristen als plaatselijke mensen bezoeken deze markt , alleen op zondag ) Dan richting het noorden van Lanzarote . Beter gezegd naar Haria ( waar Cesar Manrique begraven ligt ) Hier gaan wij lekker middagmalen met dranken inbegrepen .Niet te lang treuzelen want wij rijden verder naar het hoogste punt in het noorden: de Mirador del Rio (bezoek verplicht) dit is een zeer gewaardeerd plaatsje in Lanzarote en opgericht door de fameuze plaatselijk architect: Cesar Manrique. Hier zijn geen woorden voor en dit plaatsje gaan wij uiteraard bezoeken. Dan begint onze afdaling richting: Jameos del Agua. Onze eerste stop is uiteraard de Jameos del Aqua..opgericht door Cesar Manrique in 1968. Als je hier binnenkomt ga je 10 meter naar beneden en vind daar een streling voor het oog. U vind hier een soort galerij van 1625 meter lang en 15 meter breed. In een diepte van 70 meter vind je een grote grot met lava waarin zich een laguna heeft gevormd. In deze laguna vind men witte blinde krabbetjes, dus een bezoek meer dan waard. Middagmaal in een typisch restaurantje of picknick. In de namiddag rijden wij nog naar de Cactustuinen (jardines de cactus) 10.000 cactussen samen in één enkele tuin. 1400 verschillende soorten. Er zijn erbij uit Amerika, Madagscar en uiteraard ook van de canarische eilanden.. Dan is het de allerhoogste tijd om terug te keren naar ons Hotel.
Prijs van deze excursie : 85 € per persoon ( middagmaal + inkom inbegrepen )


Cactustuinen van Cesar Manrique + Mirador del Rio

Zaterdag: 27/04/2024 vrije dag voor iedereen

Zondag : 28/04/2024 ½ dag excursie naar de mooiste en meest pittoreske markt in Teguise Deze excursie raad Eddy aan aan iedereen door zijn typische behouden stijl en gezelligheid. Zo een markt vind je alleen in Lanzarote. Zowel de plaatselijke bevolking en uiteraard alle toeristen bezoeken deze markt.
Prijs is facultatief met een autobus : prijs naargelang het aantal deelnemers (tussen de 15 en 20 € per persoon )

Maandag 29/04/2024 Ontbijt in ons Hotel en transfer naar de luchthaven van Arrecife voor vlucht naar Brussel via Madrid .

Volledig vrij verblijf en mogelijkheid tot mooie wandelingen of fietstochten op eigen ritme.
Wij bieden 3 excursies aan voor de prijs van : 265 €
In onze excursies zijn inbegrepen :
– een VLAAMSE gids : Eddy of Andre
– een middagmaal met dranken
– inkomtikets voor alle bezoeken van Cesar Manrique

Uw aandacht a.u.b.

Beste klanten , jullie hebben de mogelijkheid de reis te maken zonder excursies of met de drie excursies . Indien u kiest voor de reis met de 3 excursies dan bent u verplicht die aan te kopen bij reservatie van de reis.

Prijs van de drie excursies = 265 € per persoon
Prijs van de reis zonder excursies: 1.399 €
Prijs van de reis met excursies : 1.664 €

Gratis aangeboden
2 DAGEN GRATIS ( AANGEBODEN DOOR EDDY BOECKMANS )
Twee volledige vrije dagen voor iedereen .
Mogelijkheid tot zwemmen in de acht zwembaden in het Hotel.
Mogelijkheid tot bezoek dorpje Playa Blanca
Mogelijkheid tot een mooie wandeling. Mogelijkheid om 2 dagen te fietsen ( huur fiets ter plaatse )
Wij verblijven in systeem : All-in in ons Hotel.
U hebt dus ontbijt -middagmaal en avondmaal in ons Hotel.
Dranken inbegrepen van 11 uur s’morgens tot 23 uur s’avonds

Inbegrepen in onze prijs :
Vluchten Brussel – Arrecife – Brussel ( met Iberia of Vueling)
Wij kozen voor lijntoestel via Madrid en geen charter. Uw reisbegeleider Eddy wacht u op in de luchthaven van Madrid en vliegt samen met jullie naar Lanzarote.
Voordeel lijntoestel : meer zitruimte en 25 kg bagage per persoon. Transfers luchthaven Lanzarote naar ons Hotel ( heen en terug )
Verblijf in Club-Hotel Tropical Islands **** We verblijven in een appartementje voor 2 of 4 personen op basis van: ALL-IN (ontbijt , middag en avondmaal + dranken inbegrepen)
Appartementjes ingericht met volledige badkamer met douche en wc , aparte slaapkamer, volledig ingericht keukentje ,alsook mooi uitzicht op de tuin. Autobus voor onze klanten voor transfers van de drie excursies Deskundige begeleiding door onze reisbegeleider : Eddy of André

Niet inbegrepen in onze prijs:
Reis en annuleringsverzekering VAB

Informatie over: Hotel TROPICAL ISLAND **** in all
Prachtige fotos van het volledige Club Hotel Tropical Island ****


Bungalow : gelijkvloers                              Bungalow: bovenverdieping


Prachtig zwembad                                   Ruime en nette slaapkamer


Groot restaurant met een internationale keuken + groot zwembad

Het Hotel THB Tropical Island ****( 4 sterren) Is gelegen in Playa Blanca vlakbij een typisch visserdorpje gelegen in het zuiden van Lanzarote , dorpje noemt Yaiza.
Op 5 minuutjes wandelen van het complex ligt Playa Blanca.
Het centrum ligt op 2 minuutjes wandelen met barretjes en winkeltjes a gogo.
Het club- hotel van 4 sterren is helemaal gebouwd naar de architectuur van het eiland Lanzarote. Dit complex heeft zijn eigen kleuren en de bouwstijl behouden , dus geen hoge muren eerder alles laagbouw.
Het Hotel staat op een perceel van 110.000 m2 waarvan ongeveer de helft groene zones zijn.
Het complex bezit 2 grote zwembaden (eentje is 800 m2 groot) + 8 kleinere zwembaden
Appartementjes met 1 of 2 Kamers
In totaal zijn er 414 appartementjes verdeeld over verschillende complexen, waarvan 23 app met een verbindingsdeur naar andere appartementjes.
De appartementjes zijn volledig uitgerust met: een living, ingericht keukentje, volledige badkamer, een ruim balkon en/of terras.
Op elke kamer is het volgende aanwezig :
• televisie
• airco
• kluisje (apart te betalen)
• telefoon
• ijskast
• microgolf oven, kookplaat en koffiezet
• waterverwarmer
• haardroger

Uw reisbegeleider en organisator : Eddy Boeckmans