10 daagse senioren – Luxe rondreis – Canarische eilanden

  reisbegeleider : Eddy

 

10 daagse Senioren – luxe rondreis naar de Canarische eilanden ( vertrek : 13 januari 2022 )

met 2 dagen verblijf in Hotel Cristina ***** in Las Palmas + 8 daagse luxe cruise naar Madeira-Tenerife-Fuerteventura-Lanzarote en Gran Canaria.

Hotel Cristina ***** is gelegen vlak aan het strand van Las Canteras en dicht bij het centrum van Las Palmas. Verblijf in half pension voor al onze klanten.

Enkele fotos van ons  5 sterrenhotel Cristina in Las Palmas

 • vlak aan het strand – alle kamers met zeezicht –
 • mooi balkon – mooi ingericht restaurant –
 • rijkelijke en internationale keuken
 • prachtige slaapkamers met alle komfort.

 

Hierbij ons volledig reisprogramma : aangepast aan Senioren !!!

DAG 1 : donderdag 13 JANUARI 2022

Onze vertegenwoordiger : De Heer Andre Vreven wacht U op in Zaventem ( inkomhal rechts apotheker ) Als iedereen aanwezig is zal Andre de check-in doen bij Iberia en U begeleiden naar de gate . Vertrek in Brussel met Iberia naar Madrid. 1,5 uur wachtijd. Ondertussen staat uw reisleider Eddy Boeckmans u op te wachten in de aankomsthal van de luchthaven Madrid. Hij vliegt met jullie mee van Madrid naar Gran Canaria ( Las Palmas )

Waarom Iberia ? vliegtijd is 4 uur en 30 minuten. Bij Iberia vliegt men met een lijntoestel ( meer been ruimte) en u mag 23 kg bagage per persoon inchecken. Om de lange vlucht even genietbaar te maken zijn die stop in Madrid een ideaal voor vele senioren .

Aankomst in Las Palmas en meteen transfer naar ons Hotel Cristina ***** wij zullen aankomen rond 13.00 uur s´middags. Aangekomen in het Hotel onmiddellijk check -in en meteen een kleine wandeling en een stop voor een kleine lunch aan de zeepromenade van Las Canteras.  ( facultatief ) De rest van de namiddag vrij naar ieders keuze.  S’avonds avondmaal in ons Hotel en overnachting.

DAG 2 : vrijdag 14 JANAURI 2022
Na het ontbijt excursie van 1 volledige dag op het eiland Gran Canaria met een nederlandstalige gids en uiteraard ook uw begeleider Eddy. Een volledige rondrit op het eiland Gran Canaria met diverse stops voor bezoek. Middagmaal ( typisch Canaria ) inbegrepen. Vertrek is om 09.00 uur en wij keren terug rond 18 uur.

DAG : zaterdag  15 JANUARI 2022
Na het ontbijt is iedereen nog een half dagje vrij. Na de middag check out uit ons Hotel Christina en transfer naar de zeehaven van Las Palmas. Inchecken op het schip Aida Nova en opzoeken van onze kajuit

Ik herhaal : iedereen heeft een buitenhut met zeezicht en balkon.  Ook de alleenstaanden hebben een buitenhut ( te kiezen uit klein of groot ) zie supplement in onze prijstabel.

 

Cruise van 8 dagen

met schip   Aida Nova *****

Rederij :  Aida

vertrek in Las Palmas (Gran Canaria )

op 15 januari 2022    cruise in vol pension

Vaarroute :  Gran Canaria * Madeira  * Tenerife * Fuerteventura * Lanzarote * Gran Canaria *

Schip Nova : volledig nieuw schip  _  kreeg een vijf sterren : *****_zeer confortabel _ gewoon uniek _ een vorm van luxe _ voor een betaalbare prijs _prachtige camarotes
( buitenhut met balkon )_international keuken met echt lekkere maaltijden _ dranken bij middagmaal en avondmaal gedurende gans de cruise inbegrepen ( wijn -bier en frisdranken )

Technische fiche schip Nova van de rederij Aida :

 • Año de Construcción: 2018
 • Tonelaje: 180000
 • Capacidad Pasajeros: 5200
 • Núm de Tripulantes: 1650
 • Ratio tonelaje / pasajero: Muy bien 35:1
 • Ratio pasajero / tripulación: Estándar 3:1
 • Elektriciteit : 220 V

Zeer belangrijke informatie :   Inbegrepen in onze prijs :
Fooien voor al het personeel .
Alle spektakels en evenementen gedurende de cruise .
Alle inscheeptaksen  en  haventaksen  .
Verblijf in vol pension gedurende de 8 dagen cruise.
Verblijf in de door u gekozen camarote ( buitenhut met balkon )
Alle dranken bij de maaltijden ( wijn -bier -frisdranken )
Spa service is niet gratis op dit luxueuse schip  ( prijzen zijn ter beschikking en steeds op afspraak )

De 5  excursies in Gran Canaria – Funchal ( Madeira ) Tenerife – Fuerteventura en Lanzarote zijn inbegrepen
In Gran Canaria een ganse dag    middagmaal inbegrepen
In Funchal een halve dag             middagmaal op het schip
In Tenerife een ganse dag             middagmaal inbegrepen
In Fuerteventura een ganse dag   middagmaal inbegrepen
In Lanzarote een ganse dag          middagmaal inbegrepen

Volledig programma van de  cruise ( 8  dagen )                        

Dag 1: zaterdag 15 januari 2022  : aanmelden van elke passagier aan het schip en check-in ongeveer om 16 uur in de namiddag. Na de papierformaliteiten gaat iedereen zijn kajuit opzoeken  en begint het luxe cruiseleventje voor 8 volledige dagen. Uw reisleider Eddy verwelkomt u op het bovendek rond 18 uur voor een rondwandeling op het schip- Avondeten is in de 2 de schifting en zal aanvangen om 20 uur 15. Schip vertrekt om 22 uur.

Goede raad !!! Probeer op het bovendek te gaan staan want het vertrek van een cruise is steeds een belangrijk moment.

Dag 2 :zondag 16 januari 2022   : Volledige dag op zee met alle comfort en maaltijden (bij alle maaltijden zijn de dranken inbegrepen).
Dranken zijn wijnen -bier en frisdranken. Alle winkeltjes zijn open alsook de casino en verschillende georganiseerde evenementen. Lekker genieten en zonnen op het buitendek is aangenaam meegenomen.

Dag 3 : maandag 17 januari 2022 : Aankomst Funchal ( Madeira om 06.00 uur in de ochtend. Volledige dag om Funchal te leren kennen . Gezellig stadje ( echt portugees) Eddy zal u met de plaatselijke gids begeleiden en Funchal leren kennen zoals het moet.( wandelexcursie) inbegrepen in onze prijs. Vertrek s’nachts om 23.58 uur
Dag 4 :  dinsdag 18 januari 2022 Volledige dag op zee met alle comfort en maaltijden zie dag 2. Er zijn allerhande shows op het dek en alle winkeltjes zijn open , alsook de bars en restaurants.  Genieten van alle attrakties op het schip.

Dag 5 :  woensdag 19 januari 2022 : Aankomst in Santa Cruz de Tenerife om 05.00 uur s’morgens. Hier voorzien wij met ons groepje een volledige dag rondreis op het eiland Tenerife met middagmaal inbegrepen. Deze excursie is inbegrepen in de prijs. Vertrek van het schip om 22.00 uur.

Dag 6 :  donderdag 20 januari 2022 : Aankomst in Fuerteventura ( Puerto de Rosario ) om 09.00 uur. Hier hebben wij een excursie van 1 ganse dag met middagmaal inbegrepen. Rondreis op het eiland Fuerteventura met Eddy als gids.Middagmaal inbegrepen. Vertrek schip s’avonds om 21.00 uur.

Dag 7 : vrijdag 21 januari 2022 : Aankomst in Lanzarote om 01.00 uur s’nachts ( is maar 4 uurtjes varen) Na het ontbijt een volledige dagexcursie rond het vulkanische eiland Lanzarote. Wij bezoeken een aantal attraksies van Cesar Manrique. Eddy zal deze excursie zelf begeleiden als gids. Middagmaal inbegrepen.Vertrek schip om 19.00 uur.

Dag 8 : zaterdag 22 januari 2022 : Aankomst in Las Palmas de Gran Canaria om 05.00 uur s’morgens. Na het ontbijt gaan wij uit-checken en verlaten het schip. Einde van onze cruise. Transfer naar de luchthaven van Las Palmas en vlucht met Iberia naar Brussel.

EINDE VAN ONZE DIENSTEN !!!

In onze prijs is inbegrepen :

 • Vliegtuigtiket Brussel-Las Palmas-Brussel
 • Transfer van de luchthaven in Las Palmas naar ons Hotel in Las Palmas Hotel Cristina ***** ( heen en terug )
 • 8 DAAGSE CRUISE NAAR 5 EILANDEN
 • Gedurende de cruise verblijven wij allen in een  buitenkajuit met zeezicht en balkon. Ook de singels .
 • Wij hebben vol pension op de boot. (ontbijt –middagmaal en avondmaal)
  Alle dranken bij de maaltijden zijn inbegrepen ( wijn -bier en frisdranken )
 • Alle fooien personeel schip inbegrepen .
 • Inschepingstaks inbegrepen
 • Alle excursies in ons programma vermeld .
 • Assistentie van uw reisleider Eddy Boeckmans

Niet inbegrepen in onze prijs :

 • Supplement voor alleenstaande personen ( ZIE PRIJS )
 • Onze Senioren die alleen reizen krijgen speciale voorwaarden.
 • Reis + annulatieverzekering

   Nachtfoto van het schip in de haven van Las Palmas

 

 Prijs van deze uitzonderlijke 10 DAAGSE RONDREIS  CANARISCHE EILANDEN + MADEIRA

1 dubbele kamer in Hotel Cristina met zeezicht + buitenkajuit met balkon voor 2 personen gedurende de cruise :          2.299 € per persoon

1 singelkamer in Hotel Cristina met zeezicht + buitenkajuit met balkon voor 1 persoon gedurende de cruise :
( m.a.w. supplement single voor gans de reis is 400 € ) bij gewone reservatie op het schip is het supplement 750 € per persoon )
dus onze alleenstaande Senioren hebben een extra korting van 350 €)

Uw aandacht !!!

Wij zullen  graag ( op aanvraag ) 2 alleenstaande personen samen laten reizen in 1 dubbele kamer (Hotel Cristina + de volledige cruise )in dit geval is er geen singletoeslag .


Nogmaals de volledige vaarroute van de 8 dagen cruise.

 

HIERBIJ EEN PAAR MOOIE FOTOS VAN HET SCHIP


EEN VARIATIE VAN BUITENHUTTEN

SCHIP IS STIJLVOL INGERICHT MET ALLES EROP EN ERBIJ BUITENKAJUIT MET ZEEZICHT EN BALKONEEN ENORM GROOT SCHIP EN ZEER STABIEL


LUXE CRUISE VOOR ONZE SENIOREN